FITT MAMI TÁBOR ZUGLÓBAN

2019. augusztus 26-30. között

Mikor volt utoljára, hogy egy program Rólad szólt? Mikor érezted legutóbb fittnek magad? Mikor érezted legutóbb, hogy csinos, fitt és nőies vagy?

Egy gyermek születése a legcsodálatosabb dolog az életben, ez vitathatatlan! De az újszülött érkezésével fenekestül felfordul az életünk.

2 gyermekes, boldog anyaként az a tapasztalatom, hogy meg kell találni az egyensúlyt! A baba körüli teendők mellett nem szabad elfeledkeznünk Magunkról sem! Hiszen mi nem „csak” Anyukák vagyunk, hanem NŐK is! Néha ezt nem érezzük, de ki lehet hozni -újra- magunkból!

Szakíts időt magadra és hozd formába magad kívül-belül a Fitt Mami Táborban!

Minden reggel egy gerinctréninggel fogunk kezdeni. A gyerekek emelgetése, cipelése sokunknál hát-/derékfájdalomhoz vezet. A gerinctréning segít a gerincproblémák megelőzésében, kezdődő tünetek enyhítésében. A mélyhátizomzat megerősítésével nagy terhet tudunk levenni a gerincről. A nyújtás-erősítés-lazítás igazi varázsszerként hat a testre!

A délelőtt második felében megismerkedhettek a gátizmok varázslatos világával egy intimfitness tanfolyamon, mely két részből áll: egy előadásból és magából a gátizom tornából.

Az előadás témája a gátizmok bemutatása. Tartalmazza a gátizmok felépítését, működését, gyengülésének jeleit. Szól a civilizációs ártalmak (ülőmunka, székrekedés, túlsúly…) egészségkárosító hatásáról, illetve azok kiküszöböléséről. Prevenciós jellegű, felvilágosító előadás, mely célja az egészségtudatosságra nevelés. Úgy gondolom, hogy ez a téma MINDENKI számára érdekes és hasznos lehet! 😊 Ezután pedig kezdődik maga a torna, mely során megtanuljuk edzeni gátizmainkat egy teljes gátizom erősítő programon keresztül!

Program:

9:00 órától                         találkozó, ráhangolódás

9:30-10:30 óráig               gerinctréning különböző kiseszközökkel (kislabda, bot, súlyzó, gumikötél)

10:30-11:00 óráig            szünet

11:00-12:30 óráig            Intimfitness tanfolyam

A tábor különlegessége, hogy magaddal hozhatod gyermeked, így amíg Te formába hozod magad, ő felfedezheti a Varászkert BabaMamaHáz mesevilágát!

  • A Fitt Mami tábor részvételi díja: 25.000,- Ft/hét.
  • Lehetőség van arra is, hogy csak az intimfitness tanfolyamon vegyél részt, így a program minden nap 11.00-12:30 óráig tart és ára 19.000,- Ft.
  • Időpont: 2019. augusztus 26-30.
    Helyszín: Varászkert BabaMamaHáz
    Cím: 1141 Budapest, Szugló u. 85.

Kérdés esetén keressetek nyugodtan, szívesen állok rendelkezésre!

A Fitt Mami táborra jelentkezni az info@intimfitnessreka.hu e-mail címen lehet. Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 23.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.