Rólunk mondták

Nagyon régóta gondolkodtam egy intimtanfolyamon, de mindig voltak kifogásaim: egyedül is megoldom, különben is ciki, ráadásul drága, és egyébként sincs rá időm.

De Réka tanfolyama mindezt megcáfolta.

Igaz, a kezdéshez kellett egy személyes ajánlás, de ezért írom le most mindezt, hogy ez se hiányozzon. 😉

    1.Egyedül is megoldom

Azt hittem, közel 50 évesen mindent tudok a testemről, de Réka „elméleti órája” mindent helyre rakott a fejemben. A téves információkat (mert az is volt bőven) kisöpörte, tudatosabbá tett, és kellő motivációt adott a gyakorlatokhoz is, amit egyedül egyáltalán nem, vagy csak rosszul tudtam volna csinálni. 

    2. Ciki

Már az első, elméleti órán meggyőződhettem róla, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal, de Réka egyénisége annyira nyitott és természetes, hogy nekem is könnyű volt nyitottnak és természetesnek (ellazultnak) lennem az órákon. Türelmes, kiegyensúlyozott személyisége miatt nagyon jó hangulatban teltek a gyakorlati órák is. 

    3.Drága 

Az ár nagyon méltányos volt, főleg, hogy a tanfolyam mondhatni személyre szabott volt: rugalmas időbeosztással és fizetési lehetőségekkel, teljesen korrekt és megbízható tájékoztatással. 

    4. Nincs rá időm. 

A rugalmasság ezen a téren is jellemezte Réka óráit, és bár a személyes találkozót nagyon ajánlom kedves személyisége miatt, az online óráktól sem kell félni, ugyanolyan hatékony, és rengeteg időt lehet vele spórolni. 

Így, hogy minden kifogásnak ellentmondva részt tudtam venni Réka 6 órás intimfitness tanfolyamán, most már csak rajtam múlik, hogy a megszerzett tudást használjam, kamatoztassam, de ahhoz az kell, hogy a gyakorlatokat ne hagyjam abba, és továbbra is „intimfitness” – ezzek!

Egyszóval SZORÍTSATOK, én is SZORÍTOK! 🤣

Köszönöm! 

(Zsófi, 4 gyermekes édesanya)

Sosem tudom eléggé megköszönni a segítségedet! A tanfolyamod legelső óráján a gátizom bemutatása számomra több, mint tanulságos volt!!!! Ennek megismerésével nem csak a tudásom gyarapodott, hanem az egész életszeméléletem is megváltozott. Már másként tekintek, gondolok a gátizmomra. A gyakorlatoknak köszönhetően, amiket tanítottál sokkal jobban el tudom lazítani magam és főként a gátizmomat, amit eddig görcsösen össze szorítottam. Megtanultam irányítani ezt a területet. Mindez újabb fénysugarat jelent számomra a sötét alagutamban… Megtanítottad az óráidon, hogy hogyan érezhetem magam még jobban az Életben! Hálás köszönet a tudásért, a segítségért!

(Timi, 24 éves)

Koromból adódóan és három gyermek édesanyjaként úgy gondoltam, hogy mindent tudok a gátizmokról. Tornáztatom én azt magamtól is, hiszen csak egy kis „szorítgatás” a piros lámpánál ott lent…
Hát nem! Réka nagyon hasznos tudást adott már az elméleti oktatásnál. Kiderült, hogy ha nem megfelelően csinálom a „szorítgatásokat”, árthatok magamnak és súlyos panaszokat idézhetek elő. Ezek után nem volt kérdés, hogy kitartok a tanfolyam végéig és utána is rászánok napi 10 percet a gyakorlásra.
Réka személye, a megjelenése, a kedves hangja, a tanfolyamon tapasztalt diszkréció különösen sokat jelentett nekem a tudatosításban, a figyelmem fenntartásában.
Ezután mindenkit arra bátorítok, hogy szánja rá legalább életében egyszer azt a néhány órát a gyakorlatok helyes elsajátítására és végezze el a tanfolyamot. Sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat.

(Panna, 43 éves)

„Intim torna, az igényes nők választása… És tényleg az!
Korábban nem igazán tudtam elképzelni, mit is jelent az intimtorna. Mindig is kíváncsi voltam rá, de a jellegéből adódóan nem mertem belevágni. Végül két barátnőm érdeklődését is sikerült felkeltenem és együtt jelentkeztünk, együtt végeztük el a tanfolyamot.
Réka intimfitness tanfolyamán nagyon sok hasznos információval gazdagodtunk, ami a későbbiekben is segítségünkre lehet a nőiségünk megélésében és az egészségünk fenntartásában. Testi és lelki feltöltődés volt minden óra. Igazi jó csajos program. Imádtam minden percét!”

Patrícia, 31 éves

„Először a várandósságom alatt, kismamajóga órákon ismerkedtem meg a gátizomtornával, és láttam annak fontosságát. Szorgalmasan csináltam a gyakorlatokat, hogy minden rendben legyen a szülésnél, és persze utána is. Nem is lett szerencsére semmi probléma, de azért éreztem, hogy a terület nem olyan, mint a bizonyos 9 hónap előtt. Pont kapóra jött, hogy egy barátnőm ajánlotta Rékát, és együtt elkezdtük a tanfolyamot. A kis csoportos órának megvolt az az előnye, hogy szabadon megbeszélhettünk mindent, választ kaptam régi kérdéseimre is. Réka egyébként is nagyon jó oktató, akitől nyugodtan lehet kérdezni, mert tudja a választ! Nagyon hasznos volt a tanfolyam, és örülök, hogy most végeztem el. Minden nőnek ajánlom!”

Noémi, 29 éves

Egy ideje érdekelt az intimfitness, de csak kíváncsiság szintjén. Hirtelen ötlettől vezérelve ragadtam meg a lehetőséget, amikor a tanfolyam indulásáról hallottam. Mondanom sem kell, egyáltalán nem bántam meg! Sok hasznos elméleti tudást szereztem, a gyakorlati feladatok elsajátítása pedig egy élmény volt, amely egyrészt köszönhető Réka csodás személyiségének, másrészt pedig a gyakorlatok egymásra épülése miatt a folyamatos fejlődés okozta örömnek. Bármit lehet kérdezni, Réka okos, kedves, közvetlen, mindenben segít, alapos, és érződik, hogy szívén viseli mindenki fejlődését.
Mindenkit bátorítok, hogy vágjon bele, életkortól, egészségi állapottól függetlenül, egy nőnek a saját testét jobban megismerni sosem késő és soha nincs túl korán!

Edina, 29 éves

Otthon is sok mindent meg lehet persze tanulni, de a tanfolyamon egy csomó olyasmi szóba kerül, és olyan dolgokat kipróbál az ember, ami nincs benne a könyvekben vagy internetes tanácsokban. És jó beszélni ezekről a dolgokról. Az meg főleg nagyon jó, hogy legalább abban az egy órában semmi mással nem kell foglalkozni, csak magunkra figyelni. A tanfolyam végére az ember sokkal magabiztosabb lesz.

Anna, 48 éves