Előadások

Homok,Űr,Magány,Titok, Együttlét.

Mindenkinek más és más tartalommal bírnak a fenti szavak.
A szülés után az életünk minden szegmense megváltozik, minden területén váratlan kihívásokkal kell szembenéznünk…..de minden problémára van megoldás, még a legtitkosabbakra is.

Gyere el, ha érdekel, hogyan lehet a – hálószobán belül és túl- javítani a közérzeten, erősíteni azt ami erősítésre szorul, bátorítani a lelket, megnyugtatni a szívet…. és tudni, nem vagy egyedül.

Várunk szeretettel, diszkréten (kivételesen babamentesen) a Ma-Mi Műhelyben július 31-én este.

Cím: Ma-Mi Műhely ( 1112 Budapest, Nagyida utca 5. )

A részvétel regisztrációhoz kötött, kérlek küldj egy emailt a jelentkezem@mamimuhely.hu email címre, vagy az info@intimfitnessreka.hu címre.

„Egy gyermek születése a legcsodálatosabb dolog az életben, ez vitathatatlan! De az újszülött érkezésével fenekestül felfordul az életünk.

2 gyermekes, boldog anyaként az a tapasztalatom, hogy meg kell találni az egyensúlyt! A baba körüli teendők mellett nem szabad elfeledkeznünk Magunkról sem! Hiszen mi nem „csak” Anyukák vagyunk, hanem NŐK is! Néha ezt nem érezzük, de ki lehet hozni -újra- magunkból! Szakíts időt magadra és hozd vissza tüzet!

Az előadás során megismerkedhettek a gátizmok varázslatos világával! Az előadás témája a gátizmok bemutatása.
Tartalmazza a gátizmok felépítését, működését, gyengülésének jeleit.
Szól a civilizációs ártalmak (ülőmunka – állómunka, székrekedés, túlsúly, cipekedés, emelés…) egészségkárosító hatásáról, illetve azok kiküszöböléséről.
Prevenciós jellegű, felvilágosító előadás, mely célja az egészségtudatosságra nevelés.

Úgy gondolom, hogy ez a téma MINDEN NŐ számára érdekes és hasznos lehet! 😊”