A változókor egy új lehetőség!

Ha a változókorról beszélgetünk, általában csupa negatív dolog jut az emberek eszébe: öregedés, ráncok, ősz haj, súlygyarapodás, hangulatingadozás, fáradtság, csökkenő libidó, csökkenő energiaszint….. És ez nagyjából igaz is… Az élet maga a változás. Változnak a külső körülmények és változunk mi magunk is.  Legtöbben nem szeretjük a változást. Van, aki mindent megtesz azért, hogy elkerülje azt. A változókor azonban nem ez a kategória. Nem választhatod meg, hogy átmész-e rajta. Azt viszont igen, hogy HOGYAN ÉLED MEG! Rajtad múlik, hogy milyenek lesznek a következő éveid. Sodródsz az árral tehetetlenül, széttárod a karod és sóhajtasz, hogy „Ez van! Ez korral jár! Nincs mit tenni!”… beletörődsz/megszokod… VAGY: egy új lehetőségként nézel rá! Egy új korszak kezdete, tele új tervekkel, új feladatokkal és természetesen új kihívásokkal!

Én az utóbbi híve vagyok!

Nézz szembe a változókorral! Ismerd meg a tested! Tudd meg, hogy mi történik Veled! Vedd kézbe a dolgokat. Hozd ki magadból a lehető legjobbat.

Igen, a tested változni fog. Sőt, a lelked is. De nem biztos, hogy ez olyan rossz dolog. Nézőpont és hozzáállás kérdése!

Első és legfontosabb lépés, hogy felismerjük, hogy tennünk kell valamit magunkért! Tennünk kell azért, hogy jól érezzük magunkat! Tennünk kell azért, hogy ne csússzon ki az irányítás a kezünkből.

És ez nem is olyan egyszerű…újra, meg újra bele fogunk futni abba, hogy  „Ah, miért nem tudod elfogadni magad olyannak, amilyen vagy…. Miért nem tudod elfogadni, hogy öregszel… Önző vagy!…”

Engedd ezt el! Ne foglalkozz vele, hogy mások mit mondanak, mit gondolnak! Engedd meg magadnak, hogy most végre TE LEGYÉL FONTOS!  Foglalkozz MAGADDAL!

A változókor küszöbén, a hormonok őrült változásba kezdenek és felborul az addigi rend. Ezekben az években még nagyobb hangsúlyt kap a megfelelő táplálkozás, a megfelelő mozgás, a kikapcsolódás, az elengedhetetlen minőségi alvás és a feltöltődés. Én ebben hiszek! Nálam ez működik! És nálad is működni fog!

Az intimfitness nem csak egy „torna”! A tanfolyam RÓLAD szól! Arról, hogy megismerd magad, megismerd a tested, figyelj egy kicsit befelé! Ha szeretnél egy kis „énidőt”, gyere el!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *